Samenwerking tussen Enno Ploem & Saskia Augustin

Shiptim is een samenwerkingsverband tussen Enno en Saskia en houdt zich bezig met de verkoop, marketing en distributie van houtproducten en aanverwante artikelen.
Na jarenlang samengewerkt te hebben bij een van de oudste houthandels van Nederland werd het idee geboren om samen te gaan werken.

Enno heeft een succesvol bedrijf DMPT BV (Dutch Marine Plywood & Timber) en is gespecialiseerd in jachtbouw en het begeleiden van projecten met o.a. Hollands hout i.s.m. Staatsbosheer. Saskia heeft na de houthandel gewerkt in de marketing & sales en heeft Shiptim opgericht. Samen vullen zij elkaar perfect aan en kunnen zich daardoor breed inzetten voor u als klant.

Zij hebben een aantal webwinkels onder hun beheer zoals www.deknadenrubber.nl en bootvloeren.nl. Daarnaast voeren zij het product portfolio voor het gerenommeerde bedrijf Teakdecking Systems en zijn zij distributeur van Nautikflor en Nuteak.

U kunt bij Shiptim terecht voor uw houtproducten maar ook als u een distributeur zoekt voor uw product. Door hun grote netwerk en partnerbedrijven beschikken zij over een groot klant- en relatiebestand die wellicht aansluit bij uw doelgroep. Zij zorgen ervoor dat uw product professioneel op de markt wordt gezet met de juiste begeleiding.